• +385 (1) 3860-048
  • Pon - Pet 08:00 - 16:00 sati

SERVER MARK d.o.o.

„Povjerenje stvarano godinama”

Server Mark d.o.o. osnovan je u svibnju 1994. godine s ciljem prodaje i servisiranja elektronskih uređaja. Osnivači su firme Ana i Stjepan Gorša. Stjepan Gorša došao je na ideju osnivanja ove firme nakon dugogodišnjeg rada i stjecanja iskustva na području mjernih instrumenata.

Razvoj firme krenuo je iz obiteljske kuće sa samo njih dvoje zaposlenih. No, nakon 4 godine rada te širenja posla, 1997. godine, zaposlen je prvi radnik. U sljedećim godinama firma se širila na poslovnom planu što je zahtijevalo povećanje broja zaposlenika.

Osim toga, povećanje obujma posla dovelo je do preseljenja firme, u kolovozu 2003. godine, na današnju adresu - ulica Joze Martinovića 9.
Image

Danas tvrtka Server Mark d.o.o. zapošljava 12 radnika te poslovno djeluje diljem regije.

Image

Naime, specijalizirani smo za digitalne vage u području trgovine i industrije, njihovom prodajom, baždarenjem i servisiranjem. Osim DIGI proizvoda, od 2014. godine, postali smo partneri renomirane japanske firme Anritsu Infivis CO. za Hrvatsku koja u svojem asortimanu nudi uređaje za kontrolu proizvoda u prehrambenoj i farmaceutskoj industriji.

2015. godine postali smo akreditirano tijelo za ovjeru (baždarenje) vaga od strane Državnog zavoda za mjeriteljstvo. Nadalje, prodajemo potrošni materijal koji je nužan za pojedine vage (termo etikete, termo role, ...), a od 2016. godine postali smo partneri nizozemske firme Belona s kojom je dogovorena suradnja u asortimanu linerless etiketa (napredniji način etiketiranja) na području Hrvatske i regije.

DANAS

Danas, Server Mark d.o.o., osim svega navedenoga, prodaje i servisira industrijska rješenja poput linija za etiketiranje, checkweighera, metal detektora i strojeva za zamatanje proizvoda.

Vizija

Server Mark d.o.o. zadržat će kvalitetu i pouzdanost te će postati vodeća firma na tržištu vaga za trgovinu i industriju. Bit ćemo mjerilo kvalitete i profesionalnosti u svim segmentima našeg poslovanja te prvi izbor potrošača, zaposlenima poželjan poslodavac, a poslovnim partnerima pouzdan izbor suradnje.Također, konstantno ćemo raditi na proširenju ponude za naše kupce te jačanju segmenta rješenja za industriju.

Misija

Naša je misija pružiti, prije svega, našim kupcima kvalitetne proizvode i uslugu od kupnje pa do kraja radnog vijeka uređaja. Kao i do sada, ostat ćemo našim korisnicima uvijek dobar i pouzdan partner.

„Povjerenje stvarano godinama”

Kontakt

Server Mark d.o.o.
Joze Martinovića 9, Zagreb, Hrvatska

Radno vrijeme: pon-pet 8:00-16:00 sati

Telefon: +385 (1) 3860-048
Fax: +385 (1) 3817-153
Email:

Primjena

Server Mark d.o.o.

Pravne informacije

Image

Kontakt

Server Mark d.o.o.
Joze Martinovića 9, Zagreb, Hrvatska

Radno vrijeme: pon-pet 8:00-16:00 sati

Telefon: +385 (1) 3860-048
Fax: +385 (1) 3817-153
Email:

Primjena

Server Mark d.o.o.

Image
© 2018. Server Mark d.o.o. Sva prava pridržana.
Izrada LAV studio